Mød Henrik Justesen på Industrien

Fra et tidligere foredrag

Onsdag 22. november 2017 klokken 19, Biografsalen

Nogle forbrydelser bliver opklaret i løbet af få timer. Andre kræver flere politiefterforskeres vedholdende indsats gennem måneder og måske år, før end politiet kan sætte et ”opklaret-stempel” på sagen.

Drabschef Henrik Justesens vil fortælle, hvordan en efterforskning bygges op, om sporsikring samt om dagligdagen i afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Fyns Politi.

Konkret vil han også fortælle om tre store sager, som han har været med til at opklare, nemlig dobbeltdrabet i Tusindeårsskoven 13. april 2011, som først blev opklaret efter 987 afhøringer og udarbejdelsen af 1372 rapporter; seriebrandskifteren, som i hvert fald stod bag 14 påsatte brande i Dalumområdet, hvor bl.a. Odense Roklub og Restaurant Carlslund gik op i røg; og ”Manden i den røde bil”, en sexualforbryder, der overfaldt to små piger på vej til skole. Og som – viste efterforskningen – planlagde endnu et overfald.

Henrik Justesen er vicepolitiinspektør og ”drabschef” dvs. leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Fyns Politi, hvor 29 efterforskere arbejder.

Henrik Justesen stammer fra Nyborg og bor i dag i Svendborg. Han uddannede sig i politiet 1977-1982.

Billetpris 80 kroner. Dog kun 60 kroner for medlemmer af Industriens Foredragsforening og Vissenbjerg Borger & Kulturforening.

Prisen inkluderer vand, øl og en snack

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed eller begivenhed.

Related posts:

Bogmærk Permalink.