Lokalnyt i Folkebladet 13/18

Netto til Aarup. Det er nu klart, at der sker noget med ”posthusgrunden” på adr. Søndergade 1, 5560 Aarup. På den godt 4.000 m2 store grund vil Netto opføre en ca. 1.000 m2 stor butik, så der nu bliver fire supermarkeder i Aarup. Nettos udviklingschef siger til Folkebladet, at byggeriet går i gang inden længe, og at den nye butik står klar inden for ½ år eller endnu kortere tid.

Mobil Borgerservice holder i MENY’s gård i lige uger kl. 12.30 – 14.30.

Påskens kirketider ses i Folkebladet side 4.

Folkebladet er nu officielt flyttet til Bredgade 91, 2. sal. Avisen har stadig samme mail og tlf. Den gamle grund i Cederfeldtsgade vil blive brugt til en hel del lejligheder, som byen i høj grad mangler.

I et læserbrev fortæller formand Lars Christensen, at Aarup Boldklub har over 1.000 medlemmer. Men klubben kan godt bruge endnu flere medlemmer og især frivillige. Henvendelse til eller tlf. 50462863.

Aarup Bio viser i uge 13 filmen ”Så længe jeg lever” tirsdag og onsdag, mens man kan se filmen ”Coco” fra torsdag til mandag.

På ”Fårets Dag” lørdag den 31./3. kl. 10 – 16 kan man bl.a. se gotlandske pelsfår hos Leif Steensen, Gl. Aarup 11, Aarup.

Læs også om børnenes påskesang i Orte Kirke, om Aarup Lokalråd, om musikskolen, skoleelever som frivillige på Holmely, risikoen ved slukkede billygter, nye ansatte i Totalbanken og meget mere.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed eller begivenhed.

Related posts:

Bogmærk Permalink.