Industriens Foredragsforening fylder 5

I slutningen af maj måned, helt nøjagtigt den 30./5. – 2018, fylder Industriens Foredragsforening 5 år. Foreningen leverer normalt 8 – 9 foredrag om året, og bestyrelsen bestræber sig på, at der i løbet af et halvår skal være noget for enhver smag.
Fx er programmet i efteråret 2017 flg.: Vadehavet i sept., Middelhavskost i oktober, Danmark som slavenation den 1. nov. Disse foredrag er jo afholdt.
Og den 22. kommer der så et foredrag om ”Drabschefen på arbejde” med Henrik Justesen, mens halvåret sluttes af den 6. december med Olsens Trio, der vil underholde med Kim Larsens sange og melodier.
Normalt finder bestyrelsen på emnerne, men vi lytter selvfølgelig gerne til medlemmerne, og dem er der knap 100 af. De betaler 50 kr. pr år i kontingent – til at overse, til gengæld er entreen kun 60 kr. pr gang, mens ikke-medlemmer må betale 80 pr foredrag inkl. kaffe m.v.

Jubilæumsforedrag – kom med ideer
Selvom 5 år jo normalt i andre sammenhænge nærmest er børnehavealder, så er bestyrelsen parat til at markere fødselsdagen med et foredrag af ekstraordinær klasse, og vi beder derfor offentligheden om at komme med gode ideer.
De kan afleveres til formanden Henning Frandsen, , eller til et andet bestyrelsesmedlem – se mere herom på www.industriensforedragsforening.dk
Selvom jubilæumsforedraget først påtænkes afholdt i det tidlige efterår 2018, så vil bestyrelsen gerne have ideer allerede nu, så der kan planlægges godt og grundigt.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed eller begivenhed.

Related posts:

Bogmærk Permalink.