Industriens Foredragsforening – foråret 2018

Et kig ud over tilhørerne til immigrationsforedraget.

Et kig ud over tilhørerne til immigrationsforedraget.

Industriens Foredragsforening har programmet klar for foråret 2018.

Aarup.dk bringer her en kort omtale, senere kommer der en mere udførlig.

1. Onsdag den 24. januar kl. 19 fortæller Poul Marcus om den danske journalist Jacob A. Riis (1849 – 1914), der i artikler, bøger og billeder beskrev den fattige befolkningsdel i USA.

2. Onsdag den 28. februar kl. 19: ”Kurt kom forbi”. Journalisten Kurt Leth, der bl.a. har virket på TV2 Østjylland, fortæller om de mange spændende personligheder, som han har mødt i sit arbejde.

3. Onsdag den 21. marts kl. 19 kommer Mette Kvist Jørgensen (datter af Anker Jørgensen) og fortæller om sit ”Besøg hos regnskovens indianere”.

4. Onsdag den 11. april kl. 19 kommer den franske-fødte kok Hervé Lognonné og fortæller om ”Praktisk Økologi”. Han vil bl.a. komme ind på det at dyrke sin have økologisk og om betydningen af rene råvarer i madlavningen. Det skal understreges, at Hervé har boet og arbejdet i DK siden 1974, og at han taler helt perfekt dansk.

Det nye program vil om kort tid kunne ses på www.industriensforedragsforening.dk , og en mere udførlig omtale vil også blive bragt her på www.aarup.dk .

Det koster 80 kr. for ikke-medlemmer at komme ind, mens prisen for medlemmer (50 kr. pr år) er 60 kroner, og så er det inklusiv kaffe i pausen.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed eller begivenhed.

Related posts:

Bogmærk Permalink.