Årsmødet i Frøbjerg Festspil (2)

Vagn Madsen modtager årets Willemoes-pris

Vagn Madsen modtager årets Willemoes-pris

Ønske om kommunal støtte
Selvom foreningsarbejdet fungerer fint ude på højen, så kan det knibe med at få økonomien til at hænge sammen. Således var der bl.a. pga. regnen i sommeren 2017 et regnskabsmæssigt underskud på ca. 340.000 kr., og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende.

For det kommende sommerspil, Saturday Night Fever, kalkuleres der ligeledes med underskud, nemlig ca. 258.000 kr., men alle håber på, at forestillingen bliver en så stor succes, at det faktiske resultat vil blive en del bedre, og samtidig er der i det det totale budget for F.F. strammet op af hensyn til fremtiden.

Ønske om 300.000 kr.
Foreningen, hvis formand Knud Møller blev genvalgt, har imidlertid søgt Assens Kommune om et årligt tilskud på 300.000 kr. Begrundelsen er bl.a., at andre egnsspil allerede får en sådan støtte, og at Frøbjerg Festspil er en betydelig kulturel søjle i kommunen og på hele Fyn. Den må i betydning kunne sammenlignes med Tobaksgården i Assens og med Industrien i Aarup, og samtidig har aktiviteterne på højen gennem mange år vist sig fuldt ud berettigede til god opbakning – også fra Assens Kommune.

Willemoes-prisen
I år blev det Vagn Madsen, der fik årets Willemoes-pris. Det blev bl.a. begrundet med en mangeårig og solid indsats. Ifølge formanden er Vagn med overalt, hvor der kræves en ekstraordinær indsats, og selv efter mange års solid indsats, så er han altid parat til en ny tørn, uanset hvor i systemet der er brug for ham.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed eller begivenhed.

Related posts:

Bogmærk Permalink.